Day 2 - Favoritt mat

Jeg er veldig glad i mat så jeg har flere favoritt retter, men to av dem er fløtegratinerte poteter og ribbe. Namnamnam.

Det er synd man ikke kan spise slik mat hver dag, for det er jo ikke sunt i det hele tatt, og det er heller ikke særlig mye næring i. Men av og til må vel være lov å spise ting som ikke er sunt. For meg er ikke det å ha "perfekt" kropp viktig. En "perfekt" kropp kan ikke erstatte ei fantastisk personlighet. Er personligheten fantastisk så blir kroppen det også. Det finnes andre ting i livet som er viktigere enn trening, sunn mat, slanking og det å være perfekt. Venner, familie og bare det å ha det bra er viktig. Jeg sier ikke at det ikke er viktig å trene å spise sunt, for det er det, spesielt hvis man holder på med aktiviteter der det kreves at man er i god form. Jeg prøver så godt jeg kan å spise sunt og trene så ofte jeg kan, men er det en dag jeg ikke gjør det, så har ikke det noe å si. Det er ikke verdens undergang,..

Kriask


(I morgen blir det et blogginnlegg fra fjellturen som jeg var på i dag + bilder) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kriask

kriask

18, Overhalla

Mitt navn er Kristina og jeg bor sammen med kjæresten min Truls i Nord Trøndelag. Jeg blogger om min hverdag og mine meninger. Legg gjerne igjen en kommentar for jeg kommenterer tilbake!

Kategorier

Arkiv

hits